TRAVELFLEX
Cfare eshte dhe pse une duhet ta perdor?
Travelflex eshte nje lloj i ri i monedhes dixhitale e cila kerkon te zgjidhe problemin e shkallezueshmerise me te cilin, momentalisht po perballen monedhat e tjera dixhitale si Bitcoin. Duke perdorur nje algoritem, te bazuar ne DAG, totalisht te ri, Travelflex nuk eshte nje klon i thjeshte apo nje xheton.
Ndryshe nga Bitcoin, i cili perdor nje kohe mesatare te konfimimit ose nje bllok per 10 minuta, Travelflex perdor nje bllok per nje sekonde. Do te jete nje monedhe POW reale e cila mund te minohet dhe qe vepron ne nje rrjet te vetin ndryshe nga 90% e monedhave te tjera.

Nuk duhet te shperqendroheni nga emri Travelflex sepse mund te perdoret per te kryer cdo lloj pagese dhe jo vetem per te udhetuar.
Pozicioni ne treg

VISA mund te perballoje mesatarisht rreth 1,700 transaksione ne sekonde (tps), ose 4,000 tps gjate nje dite. Ne kontrast, Paypal perballonte rreth 10 milion transaksione ne dite me nje mesatare rreth 115 tps gjate vitit 2014. Sot rrjeti i Bitcoin eshte kufizuar ne nje norme te qendrueshme me 7 tps per shkak te protokollit te bitcoin qe ka kufizuar madhesine e bllokut ne 1 MB.

Me permiresimet e fundit, le te imagjinojme se madhesia e bllokut eshte dyfishuar ne 2 MB, keshtu qe edhe norma gjithashtu eshte dyfishuar ne 14 tps.

Bitcoin – 3 deri ne 4 transaksione ne sekonde per 1 MB, 6 deri ne 8 tps per 2 MB ( Kosto= 2-10 USD+) per 1 MB
Ethereum – 20 transaksione ne sekonde ( Kosto= 0.01 – 0.1 USD+)
Paypal – 193 transaksione mesatare ne sekonde
Iota – 500 deri ne 800 transaksione mesatare ne sekonde

ravelflex ( TRF) – 1200 deri ne 1400 transaksione ne sekonde dhe do vazhdoje te rritet me rritjen e numrit te perdoruesve Kostoja e pageses eshte zero!

Shiko video
Karakteristika kyce te Travelflex jane:
Bashkohuni me biseden tone ne Telegram!
Ose na ndiqni me median sociale:
RRETH NESH
Çfare eshte Travelflex?
Industria e udhetimeve eshte nje prej industrive me te medha ne bote, me nje rritje te qendrueshme per cdo vit. Ne vitin 1995, rreth 20 milion njerez udhetuan internacionalisht 20 vite me pas, ne vitin 2015, ky numer eshte rritur ne 1,065 milion njerez. Industria e udhetimeve mundeson punesim per me shume se 292 milion njerez, shifer e cila perben rreth 10.2% te punesimit nderboteror.
Ne fillim udhetaret paguanin ne pará te thata, me pas filluan te perdoreshin çeqe udhetaresh dhe shume shpejt u krijuan kart ate pageses qe bene me te lehte financimin e nje udhetimi. Me zhvillimin e menyrave me te mira te transportit dhe krijimin e aeroplanit, te arriturit e anes tjeter te botes eshte bere edhe me e thjeshte.
Te udhetuarit ka evoluar ne vitet e kaluara, megjithate, ne tek Travelflex besojme se mund ta cojme ne nje tjeter nivel. Travelflex ka si qellim te lidhe industrine e udhetimit me platformen per asete dixhitale,(blockchain), per ta bere udhetimin me te lire nga ana financiare dhe me te sigurt.
When you pay with Travelflex coins (TRF), you don’t have to worry about paying high fees for exchanging cash money, using the ATM or your credit card.
Kur paguan me monedha Travelflex (TRF), nuk ke pse te shqetesohesh per tarifa te larta te shkembimit te parave te thata, perdorimit te ATM-it apo kartes tende te kreditit. TRF-te tuaja nuk mund te humbasin apo te vidhen, sic ndodh shpesh me parate e thata apo kartat e kreditit qe ju mbani ne destinacion. Ju nuk do te keni asnje problem per mospranimin e kartes suaj te debitit apo mbajtje te saj nga ATM. Travelflex do te vije me karten e tij fizike, e cila mund te perdoret ne cdo ATM.
NE vijim, ne deshirojme te instalojme ATM te vecante ne qendra te medha udhetimi, ne menyre qe jut e jeni ne gjendje te “printoni” monedhat tuaja TRF njesoj sic ndodh me çeqet e udhetareve dhe t’I skanoni ato ne bankomatet tona. Monedhat e printuara funksionojne vetem me kodin tuaj personal pin, pra edhe nese e humbisni printimin tuaj nuk eshte nevoja per t’u shqetesuar pasi asnje tjeter nuk do te jete ne gjendje te perdore çeqet tuaja.
Karta juaj e kreditit mund te vidhet mjaft lehtesisht. Ne momentin kur dorezoni karten tuaj te kreditit ne nje hotel, dikush mund te kopjoje informacionin e saj dhe ta perdore per qellime personale ne nje kohe te mevonshme. Informacioni qe vjen prej karta Travelflex dhe çeqet Travelflex nuk mund te vidhet , pasi te dyja keto mjete duhet te shoqerohen me kodin tuaj personal pin per te punuar.
Kur kryeni nje pagese ne nje hotel, TRF do te operoje si nje ‘escrow’. Monedhat do te paguhen vetem ne diten e mberritjes, me aprovimin tuaj me ane te aplikacionit.Pra, edhe nese ju arrini ne destinacionin tuaj dhe merrni pershtypjen se hoteli nuk ekziston ose nuk po merrni sherbimin qe u eshte premtuar, nuk keni pse te shqetesoheni per humbjen e parave tuaja.
Per me teper, minimi I TRF do te kryhet perms aplikacionit tone cellular. Nuk do jene te nevojshme pajisje te shtrenjta, CPU, karta grafike ose ASIC. Kushdo I cili zoteron nje telefon celular mund te minoje TRF.Aplikacioni celular ka nje aplikacion unik social. Ai permban nje liste miqsh, nje funksion per chat te inkriptuar dhe mund te lidhet me median tuaj sociale.
TRF nuk ka per qellim vetem te ndryshoje menyren se si ju udhetoni, ne gjithashtu interesohemi per te ndryshuar boten. Kjo eshte edhe arsyeja pse ne kemi krijuar nje sere portofolesh per bamiresi.Cdo here qe ju minoni TRF, do te jeni ne gjendje te dhuroni nje pjese te TRF per nje kauze bamiresie.
Per me shume informacion rreth monedhen dixhitale, minimin dhe TRF shihni FAQ tone.
Lexo më shumë
Karakteristikat e aplikacionit celular
Minimi
Kushdo me nje telefon celular do te jete ne gjendje te minoje minedhen Travelflex (TRF) me aplikacionin celular.
Portofol
Aplikacioni celular ka nje portofol te integruar. Nuk eshte nevoja per nje portofol te jashtem.
Lista e shokeve
Ju do te jeni ne gjendje te shtoni perdorues te tjere te aplikacionit celular. Do te keni te gjithe miqte, familjaret dhe njerez te tjere ne nje liste shokesh.
Chat
Ju do te jeni ne gjendje te flisni me shoke, familjare dhe perdorues te tjere permes funksionit te chat-it te inkriptuar.
Komunikimi NFC
Ju do te jeni ne gjendje te gjeni perdorues te tjere te Travelflex afer jush dhe do tem und te chat-oni me ta.
Media Sociale
Do te mund ta lidhni aplikacionin me median sociale. DHe kur ta beni kete, ju do te merrni automatikisht nje minim bonus.
Suporti 24/7
Ne kemi nje skuader te gatshme per t’iu ndihmuar dhe asistuar 24 ne 7 me ane te chat-it tone ndihmes live.
Bamiresia
Cdo here qe ju minoni monedha te reja TRF, do te jeni ne gjendje te dhuroni monedha tek nje portofol I zgjedhjes suaj.
ESCROW & sigurimi I cmimeve
Travelflex do t’I mbaje parate tuaja te sigurta derisa ju te pranoni pagesen. Gjithashtu, do te sigurohet qe cmimi te jete ne perputhje me cmimin ne tregun aktual kur jut e aktivizoni TRF per pagese.

Oferta Fillestare e Monedhes (ICO) eshte nje forme e mbeshtetjes se mases ose mbledhjes se fondeve. Gjate ICO ne shesim nje perqindje te monedhes se re dixhitale TRF. Keto monedha do te vijne se bashku me nje portofol konsistent. Permes kesaj ICO ne po shohim mundesite per te perfituar fondet e nevojshme per te financuar projektin tone, per te paguar pagat, per te mbuluar shpenzimet e ceshtjeve te marketimit dhe ligjore dhe per t’I investuar ne hulumtim dhe zhvillim, nderkohe qe ju merrni TRF per nje cmim me te ulet. Gjithashtu, do te kete nje mudnesi per te fituar nje nga pese paketat e pushimeve ne ishull ose nje udhetim luksoz me anije 112-ditor all-inclusive rreth botes. Shikoni me poshte per me shume informacion rreth menyres se perfitimit te nje pakete.

ICO fillestare do te nise ne 14 dhjetor 2017 dhe do te perfundoje ne 14 janar 2018, ose derisa te gjitha monedhat te shiten, cilado te vije e para. Do te kete 100,000,000 monedha ne shitje. 95% e monedhave do t’I shiten publikur dhe 5% do te shkojne per programin e bamiresise, themeluesit nuk do te mbajne asnje prej monedhave. Themeluesit do te ndjekin nje model themelues shperblyes te bazuar ne Zcash. Kur te kete filluar minimi, 90% e TRF te sapokrijuara do t’I shkojne ‘minuesve’, 2% do shkoje per bamiresi dhe 8% do te shkoje tek themeluesit. Pas 4 vitesh, ky konstruksion do te ndaloje dhe monedhat do t’u shkojne minuesve dhe bamiresive. Kjo do te nenkuptoje se themeluesit kane me teper interes per te suportuar produktin dhe ata nuk do te kene asnje mundesi per te bere ‘pump-and-dump’. Kjo duhet t’iu jape me shume besueshmeri tek Travelflex. Themeluesit nuk mbajne asnje monedhe te pre-minuar. Nje (1) monedhe Travelflex do te kete cmimin e $0.28.

Per te marre pjese ne TRF ICO, ju mund te paguani me monedhat e meposhtme: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), DASH, Etherum (ETH), Litecoin (LTC) ose monedhe fiat. Kursi I kembimit qe do te perdoret per te paguar ne monedha do te jete ekuivalenti I cmimit ne USD ne momentin e caktuar ( kurset do te merren nga resurse online, kursi aktual I kembimit mund te ndryshoje nga ai I perdorur per shkak te paqendrueshmerise te monedhes dixhitale. Monedha do te transferohet tek bleresit menjehere pas konfirmimit te pageses. Transferimet do te behen manualisht, mund te kalojne deri ne 3 jave pasi ICO t’iu kete derguar te gjitheve monedhat. Monedhat e blera nuk do te jene active deri ne fund te ICO. Do te ofrohen 15% monedha ekstra si bonus per blerje te bera brenda javes se pare te nicjes se ICO-se.

Travelflex në media

Kompani që do të pranojnë kartat Travelflex për pagesa

Harta e rruges
Q4 2016
2016
Ideja fillestare lindi ne mendjen vizionare te themeluesit. Krijimi I nje monedhe te re dixhitale dhe sherbimeve te tjera te siguruara dhe te dedikuara ndaj industries se udhetimit, u veteimponua si nje ide fiksuese dhe percarese.
Q1 2017
2017
Dy entuziaste te monedhes se re iu bashkuan themeluesit dhe filluan te krijonin nje skuader ps konceptit te Travelflexit.
Q2 2017
2017
Ne fillim u mblodh nje skuader per projektin dhe filloi te skicohej koncepti. Ekspertet filluan te zhvillonin nje version beta te aplikacionit celular ne platformat Android dhe iOS. Opsioni I chat-it ishte duke u testuar dhe update-uar derisa punoi me sukses.
Q3 2017
2017
U mor vendimi per ta bazuar kompanine ne Hong Kong. Per te qene ne zemer te nje prej tregjeve me dinamike te Paqesorit aziatik. Ceshtjet ligjjore dhe transaksionet financiare jane duke u siguruar. Logoja e Travelflex dhe marka jane regjistruar.
Q4 2017
2017
Travelflex eshte duke bere pergatitjet per Oferten Fillestare te Monedhes. Testimi final I versionit beta te aplikacionit celular ka perfunduar. Skuadra e chat-it live eshte gati per t’iu pergjigjur te gjitha pyetjeve tuaja.
ICO
2017
Lancimi mbareboteror I Ofertes Fillestare te Monedhes Travelflex. Do te jene 95,000,000 monedha per shitje, 5,000,000 monedha do te shkojne per programin e bamiresise se Travelflex. Monedhat e pashitura do te digjen me prova te djegies se tyre.
Q1 2018
2018
Nis minimi I monedhave TRF. Zhvillimi I ceqeve Travelflex dhe kartave eshte ende ne proces. Travelflex do te listoje TRF ne te gjitha kembimet e medha me qellime tregetimi.
Q2 2018
2018
Ceqet e printueshem jane te mundur. Jane vendosur partneritete me lidera ne industrine e udhetimit, per te lejuar komunitetin e Travelflex te perdore TRF-te e tyre ne transaksione me ane te sherbimeve te rezervimit, kompanive te linjave ajrore dhe hoteleve zinxhirr.
Q3 2018
2018
Karta Travelflex eshte leshuar dhe eshte e perdorshme ne ATM. Po zhvillohen programe besnikerie. Do te iniciohen partneritete me industry GDS per te lejuar perdoruesit qe te perfitojne nga sherbimet Travelflex.
Q4 2018
2018
Karta Travelflex duhet te punoje sipas planit dhe do te pranohet ne gjithnje e me teper pika.
Q1 2019
2019
Travelflex vazhdon te zhvilloje marredhenie te reja me partnere. Kjo per t’I dhene monedhes me shume pranim dhe perdorim ne treg. Skuadra suportuese eshte ende atje per te ndihmuar kur duhet.
Q2 2019
2019
Skuadra do te vazhdoje te punoje nje aplikacionet ekzistuese. Ide te reja mund te kene lindur ose jane ne zhvillim. Deri tani monedha e re dixhitale mund te pershtatet dhe Travelflex eshte I pergatitur me fonde dhe avokate, nese duhet, per ta mbajtur TRF 100% funksionale Brenda rregulloreve ekzistuese. Kjo qendron njesoj nese nevojiten kerkesa te reja perpara kesaj kohe.
SKUADRA
Peter Hoogslag
CEO
Peter ka qene I perfshire ne menyre active ne hapesiren e monedhes dixhitale virtualisht qe prej fillimit ne vitin 2009. Ai mecurisht vendosi ta perqendronte minimin e Bitcoin-it ne vitin 2011 dhe qe prej asaj kohe ka qene shume I suksesshem. Peter di cdo aspect te botes se monedhes dixhitale, prej minimit tek tregetia, deri tek zoterimi I saj. Me kete njohuri te gjere per monedhen dixhitale ai ka vendosur te krijoje monedhen e tij. TRAVELFELX.
Bing Hayashi
Kryeinxhinier
Bing eshte kryeinxhinieri yne. Pas marrjes se doktoratures se tij ne inxhinieri, ai ka punuar si zhvillues software-esh dhe filloi te punonte ne teknologjine blockchain dhe kontrateve smart ne kohen e tij te lire. AI ka qene inxhinier kompjuterash per PTT, Gas & Oil operations.
Marcel Hoogslag
Zv/drejtor I FInances
Marcel ka qene nje mjek I pergjithshem perpara se t’I hynte finances. Perpara Travelflexit ai ka qene pergjegjes per menaxhimin e cdo aspekti finaciar te kompanive farmaceutike rreth botes, nga Holanda deri ne tajlande, permes Italise. Per momentin ai eshte pergjegjes per operacionet financiare dhe kontabiluese te Travelflex.
Alex Putzolu
Zhvillues Blockchain
Alex studio SHeknca Kompjuterike & IT dhe ai ka qene nje programues aktiv. AI mori interes ne Bitcoin, blockchain dhe cdo gje tjeter rreth hapesires se monedhes dixhitale. Fokusi I tij kryesor eshte zhvillimi I blockchain-it.
Yosui Kitahara
Zhvillues Kryesor
Yosui ka studiuar Teknologji Informacioni ne Murdoch University, Australi. Ai eshte pergjegjes per cdo ceshtje rreth blockchain-it. AI teston, nderton, instalon, riparon dhe miremban progamet ton ate bazuara tek blockchain-i.
Andy Acataldi
Hulumtim & Zhvillim
Andy eshte Kreu I Hulumtimit dhe Zhvillimit per cdo aspekt te monedhes dixhitale. Roli kryesor I Andy-t eshte te hulumtoje te gjitha mundesite e reja per te zgjeruar kompanine, te cilat ne kembim do te gjenerojne me teper mundesi per klientet tane.
Steve Baker
Tregetues
Steve eshte gjeniu pas tregetimit monetary Forex te cilin ai filloi te zhvillonte ne moshen 19-vjecare dhe eshte mjaft I suksesshem ne fushen e tij. Ai mban nofken e “syve katrore” per shkak te fiksimit te tij me ekranin e kompjuterit dke ndjekur cdo levizje te tregut te monedhes. Steve ha, pi dhe fle me komercine, prandaj aftesite e tij jane fenomenale ne kete sektor dhe ai e ka provuar se eshte nje asset I vlefshem per kompanine qe prej bashkimit ne vitin 2006.
Tineke Dekker
Dizenjuese Grafike
TIneke eshte dizenjuese grafike. AJo ka udhetuar rreth botes dhe eshte perfshire ne nje sere projektesh kretive ne mbare boten. AJo eshte perfshire ne boten e monedhes dixhitale ne vitin 2004 dhe eshte e ngazellyer te jete pjese e ketij projekti; duke kombinuar kreativitetin dhe udhetimin perkrah monedhes dixhitale.
Pavel Capote
Komunikimi
I afte per te folur me shume se 3 gjuhe, Pavel eshte pergjegjes per stafit per marredheniet me publikun per Europen dhe Ameriken e Jugut per Travelflexin. Pavel ndjek punene e aktivitetit te medias sociale, dhe menaxhon e drejton komunikimin internal dhe eskternal te Travelflexit.
Tukta Sangkham
Komunikimi
Tukta eshte pergjegjese per marketingun dhe komunikimin per Azine. AJo eshte e pandare nga telefoni I saj, gjithmone duke ndjekur kanalet e saj ne median sociale dhe duke qendruar e update-uar me informacionet rreth monedhes dixhitale.
Kittiya Prommao
Burimet Njerezore
KIttiya perfundoi masterin ne psikologji ne Universitetin Chulalongkorn. Ajo ka aftesine per te kapur pikat e fort ate nje njeriu. Ne Travelflex ajo eshte pergjegjese per gjetjen e njerezve te duhur per t’iu bashkuar grupit tone.
Matthew Comer
Zedhenes, konsulent marketingu.
Nje investor me eksperience dhe ekspert marketingu
Puno me ne

Travelflex eshte nje biznes ne rritje me punonjes rreth globit. Ne kerkojme individe qe e duan sfiden. Nese deshironi te aplikoni, na dergoni informacionin tuaj (motivimin dhe CV ne PDF ose format doc) ne

Nese ne mendojme se mund te jesh nje asset I mire per skuadren tone, do t;iu njoftojme. Ne kete moment ne jemi duke kerkuar per me poshte:

FITO NJE UDHETIM

Travelflex do te jape 5 paketa pushimesh dhe 1 udhetim me anije rreth botes per pjesemarresit ne Travelflex ICO. JU nuk keni nevoje te aplikoni pasi to te hyni ne gare automatikisht per secilen nga keto pushime.

SI funksionon? Eshte e thjeshte, te gjitha monedhat TRF kane nje numer unik dhe cdonjera prej 6 paketave do te jete e lidhur me nje numer unik. Nese ju jeni pronari I monedhave TRF me numrin unik, ju do te jeni fitues. NUk eshte nevoja te beni asgje ( pervec se, ndoshta te kerkoni leje nga shefi per disa dite pushim). Do te keni mundesine te fitoni cilendo prej pushuimeve te meposhtme:

KONTAKTI
Informacioni Kontaktues
Per pyetje te pergjithshme, pyetje specifike ose cdo lloj tjeter pyetjesh, mund ten a dergoni email ne:
Hyrje
Ju do të ridrejtohet së shpejti
Ju lutemi shënoni detajet tuaja
Ndodhi një gabim i panjohur
Faleminderit për regjistrimin!
Ju do të ridrejtohet së shpejti
OK
Faleminderit!
Ne do të kthehemi tek ju së shpejti.
OK
We have received a very large amount of orders and doing our best to process them as soon as possible. If you are still waiting for your coins to be credited please be advised that the process can take up to 3 weeks.
OK