• Social i Decentralizuar
  Rrjeti i Udhëtimit dhe Sistemi i Pagesave

  TRAVELFLEX

  Travelflex has switched to DAG

  The new TRF DAG coin is lightning fast, with current transaction speeds of around 4,000 TPS. These speeds will only continue to get faster, with estimations that by December, TRF will be up to 10,000 TPS, making us one the fastest coins in existence.


 • Revolutionary Blockchain Solutions
  with its own Debit card

  TRAVELFLEX

  Pay wherever you go

  Travelflex will have its own debit card that can be used online and offline as well as at ATM’s. Transactions can only be made using your unique pincode, so even if you lose your card no one else will be able to use your Travelflex card.


 • Shop Cheap, Easy & Smart

  TRAVELFLEX

  Online shopping with your TRF

  Alongside the swap to DAG, the Travelflex team has been working hard creating a completely new webshop which will be up and running by quarter 4, 2018. An exciting variety of travel related products and services is being added to this multi-vendor shop.


 • Decentralized Social Travel Network

  TRAVELFLEX

  Connect with your friends

  Store your friends, family and other connections in your contacts list. You will be able to find other Travelflex users around you using GPS and chat with them through encrypted chat.


Download the new DAG wallet now!

We are transitioning to a DAG based algorithm (the technology underlying the coin). This is the new algorithm on which TRF coin will achieve more transactions per second and have increased speed. We would like to celebrate this transition with a new logo.

You must swap your TRF manually for the new DAG based TRF coins. Download the new wallet and go to our swap platform to swap your coins.

Read the full step by step Swap guide


Step 1

Download the Wallet!

For Windows
For MacOS
For Linux
Step 2

Swap your coins

 • Log in to your Web Wallet, or sign up if you've never created an account before
 • Send all your old TRF to your Web Wallet
 • Enter your new (DAG) wallet address and submit your swap
Regjistrohu

Hold only DAG TRF on your DAG wallet.
We will update you when exchanges are ready for TRF DAG.


Ku mund të merrni monedha?
Stocks.exchangeCoinbene.orgnibyx.comGET-BTCBTC-AlphaCoinnox
Statistikat e sotme
3.26%
USD0.0145630143 BTC0.00000223 ETH0.00007006
Rank847 Marketcapacity$1.15m USD Volume (24h)64.97k USD


Lajme
Thu, 11 Oct

Android Wallet now available!

TRF MOBILE WALLET IS NOW AVAILABLE!

TravelFlex are pleased to announce that our Android mobile wallet is now available for download on Google Play.

Featuring the same layout, functions and speeds as the desktop wallet, making the transition to your mobile device seamless and user friendly.

Take Your TRF Everywhere!

Some of the features on the TRF Android mobile wallet include:

· ability to connect with other users to chat

· request payments in chat

· add new addresses to your contact book using QR codes

· always control your wallet se ...


Lexo më shumë

Partners accepting TRF

If you want to become a partner of Travelflex send us an inquiry at .


Available soon

Exchange your TRF for gift cards at the following stores

And much more...

The merchants represented are not partners of Travelflex or otherwise affiliated with Travelflex. The logos and other identifying marks attached are trademarks of and owned by each represented company and/or its affiliates. Please visit each company’s website for additional terms and conditions.

Cfare eshte dhe pse une duhet ta perdor?

Travelflex eshte nje lloj i ri i monedhes dixhitale e cila kerkon te zgjidhe problemin e shkallezueshmerise me te cilin, momentalisht po perballen monedhat e tjera dixhitale si Bitcoin. Duke perdorur nje algoritem, te bazuar ne DAG, totalisht te ri, Travelflex nuk eshte nje klon i thjeshte apo nje xheton.

Ndryshe nga Bitcoin, i cili perdor nje kohe mesatare te konfimimit ose nje bllok per 10 minuta, Travelflex perdor nje bllok per nje sekonde. Do te jete nje monedhe POW reale e cila mund te minohet dhe qe vepron ne nje rrjet te vetin ndryshe nga 90% e monedhave te tjera.

Nuk duhet te shperqendroheni nga emri Travelflex sepse mund te perdoret per te kryer cdo lloj pagese dhe jo vetem per te udhetuar.

Karakteristika kyce te Travelflex jane:
 • Transaksione super te shpejta ne te gjithe boten dhe nje madhesi blloku e duhur ( 0.5 TRF ne sekonde).
 • Karte fizike Travelflex.
 • Nyje celulare ne menyre qe rrjeti te jete i shpejte dhe i decentralizuar.
 • Chat direkt, 100% i sigurt dhe i decentralizuar nga portofoli ne portofol.
 • Lidhu me rrjetin tuaj social te preferuar dhe te shto shoke te lista e shokeve.
 • NFC per te pare kush perdor Travelflex afer jush.
 • Sherbim Escrow rreth rrjetit.
 • Dhenje ndaj bamiresive nepermjet minimit.
 • Suport 24 ne 7.
 • Ceqe moderne te printueshme Travleflex.
Pozicioni ne treg
3,500 tpsTravelflex is one of the fastest cryptocurrencies on the market and solves the current scalabilty problem that Bitcoin and other coins are facing.
Faster with more usersThe more people are using Travelflex, the faster all the transactions will be processed.
There are no feesUnlike most other Payment Systems the cost of fees at Travelflex is zero!

VISA mund te perballoje mesatarisht rreth 1,700 transaksione ne sekonde (tps), ose 4,000 tps gjate nje dite. Ne kontrast, Paypal perballonte rreth 10 milion transaksione ne dite me nje mesatare rreth 115 tps gjate vitit 2014. Sot rrjeti i Bitcoin eshte kufizuar ne nje norme te qendrueshme me 7 tps per shkak te protokollit te bitcoin qe ka kufizuar madhesine e bllokut ne 1 MB.

Me permiresimet e fundit, le te imagjinojme se madhesia e bllokut eshte dyfishuar ne 2 MB, keshtu qe edhe norma gjithashtu eshte dyfishuar ne 14 tps.

Bitcoin – 3 deri ne 4 transaksione ne sekonde per 1 MB, 6 deri ne 8 tps per 2 MB ( Kosto= 2-10 USD+) per 1 MB
Ethereum – 20 transaksione ne sekonde ( Kosto= 0.01 – 0.1 USD+)
Paypal – 193 transaksione mesatare ne sekonde
Iota – 500 deri ne 800 transaksione mesatare ne sekonde

Travelflex card
Travelflex will come with its very own physical card that can be used at ATMs. Transactions will only work with your own pincode, so even if you lose your card, no worries, no one else wil be able to use your Travelflex card.
Get your card here
RRETH NESH
Çfare eshte Travelflex?

Industria e udhetimeve eshte nje prej industrive me te medha ne bote, me nje rritje te qendrueshme per cdo vit. Ne vitin 1995, rreth 20 milion njerez udhetuan internacionalisht 20 vite me pas, ne vitin 2015, ky numer eshte rritur ne 1,065 milion njerez. Industria e udhetimeve mundeson punesim per me shume se 292 milion njerez, shifer e cila perben rreth 10.2% te punesimit nderboteror.

Ne fillim udhetaret paguanin ne pará te thata, me pas filluan te perdoreshin çeqe udhetaresh dhe shume shpejt u krijuan kart ate pageses qe bene me te lehte financimin e nje udhetimi. Me zhvillimin e menyrave me te mira te transportit dhe krijimin e aeroplanit, te arriturit e anes tjeter te botes eshte bere edhe me e thjeshte.

Te udhetuarit ka evoluar ne vitet e kaluara, megjithate, ne tek Travelflex besojme se mund ta cojme ne nje tjeter nivel. Travelflex ka si qellim te lidhe industrine e udhetimit me platformen per asete dixhitale,(blockchain), per ta bere udhetimin me te lire nga ana financiare dhe me te sigurt.

When you pay with Travelflex coins (TRF), you don’t have to worry about paying high fees for exchanging cash money, using the ATM or your credit card.

Kur paguan me monedha Travelflex (TRF), nuk ke pse te shqetesohesh per tarifa te larta te shkembimit te parave te thata, perdorimit te ATM-it apo kartes tende te kreditit. TRF-te tuaja nuk mund te humbasin apo te vidhen, sic ndodh shpesh me parate e thata apo kartat e kreditit qe ju mbani ne destinacion. Ju nuk do te keni asnje problem per mospranimin e kartes suaj te debitit apo mbajtje te saj nga ATM. Travelflex do te vije me karten e tij fizike, e cila mund te perdoret ne cdo ATM.
NE vijim, ne deshirojme te instalojme ATM te vecante ne qendra te medha udhetimi, ne menyre qe jut e jeni ne gjendje te “printoni” monedhat tuaja TRF njesoj sic ndodh me çeqet e udhetareve dhe t’I skanoni ato ne bankomatet tona. Monedhat e printuara funksionojne vetem me kodin tuaj personal pin, pra edhe nese e humbisni printimin tuaj nuk eshte nevoja per t’u shqetesuar pasi asnje tjeter nuk do te jete ne gjendje te perdore çeqet tuaja.

Karta juaj e kreditit mund te vidhet mjaft lehtesisht. Ne momentin kur dorezoni karten tuaj te kreditit ne nje hotel, dikush mund te kopjoje informacionin e saj dhe ta perdore per qellime personale ne nje kohe te mevonshme. Informacioni qe vjen prej karta Travelflex dhe çeqet Travelflex nuk mund te vidhet , pasi te dyja keto mjete duhet te shoqerohen me kodin tuaj personal pin per te punuar.

Kur kryeni nje pagese ne nje hotel, TRF do te operoje si nje ‘escrow’. Monedhat do te paguhen vetem ne diten e mberritjes, me aprovimin tuaj me ane te aplikacionit.Pra, edhe nese ju arrini ne destinacionin tuaj dhe merrni pershtypjen se hoteli nuk ekziston ose nuk po merrni sherbimin qe u eshte premtuar, nuk keni pse te shqetesoheni per humbjen e parave tuaja.

Lexo më shumë

Karakteristikat e aplikacionit celular
Portofol
Aplikacioni celular ka nje portofol te integruar. Nuk eshte nevoja per nje portofol te jashtem.
Lista e shokeve
Ju do te jeni ne gjendje te shtoni perdorues te tjere te aplikacionit celular. Do te keni te gjithe miqte, familjaret dhe njerez te tjere ne nje liste shokesh.
Chat
Ju do te jeni ne gjendje te flisni me shoke, familjare dhe perdorues te tjere permes funksionit te chat-it te inkriptuar.
Komunikimi NFC
Ju do te jeni ne gjendje te gjeni perdorues te tjere te Travelflex afer jush dhe do tem und te chat-oni me ta.
Media Sociale
Do te mund ta lidhni aplikacionin me median sociale. DHe kur ta beni kete, ju do te merrni automatikisht nje minim bonus.
Suporti 24/7
Ne kemi nje skuader te gatshme per t’iu ndihmuar dhe asistuar 24 ne 7 me ane te chat-it tone ndihmes live.
ESCROW & sigurimi I cmimeve
Travelflex do t’I mbaje parate tuaja te sigurta derisa ju te pranoni pagesen. Gjithashtu, do te sigurohet qe cmimi te jete ne perputhje me cmimin ne tregun aktual kur jut e aktivizoni TRF per pagese.
Harta e rruges
Q4 2016
2016
Ideja fillestare lindi ne mendjen vizionare te themeluesit. Krijimi I nje monedhe te re dixhitale dhe sherbimeve te tjera te siguruara dhe te dedikuara ndaj industries se udhetimit, u veteimponua si nje ide fiksuese dhe percarese.
Q1 2017
2017
Dy entuziaste te monedhes se re iu bashkuan themeluesit dhe filluan te krijonin nje skuader ps konceptit te Travelflexit.
Q2 2017
2017
Ne fillim u mblodh nje skuader per projektin dhe filloi te skicohej koncepti. Ekspertet filluan te zhvillonin nje version beta te aplikacionit celular ne platformat Android dhe iOS. Opsioni I chat-it ishte duke u testuar dhe update-uar derisa punoi me sukses.
Q3 2017
2017
U mor vendimi per ta bazuar kompanine ne Hong Kong. Per te qene ne zemer te nje prej tregjeve me dinamike te Paqesorit aziatik. Ceshtjet ligjjore dhe transaksionet financiare jane duke u siguruar. Logoja e Travelflex dhe marka jane regjistruar.
Q4 2017
2017
Travelflex eshte duke bere pergatitjet per Oferten Fillestare te Monedhes. Testimi final I versionit beta te aplikacionit celular ka perfunduar. Skuadra e chat-it live eshte gati per t’iu pergjigjur te gjitha pyetjeve tuaja.
ICO
2017
Lancimi mbareboteror I Ofertes Fillestare te Monedhes Travelflex. Do te jene 95,000,000 monedha per shitje, 5,000,000 monedha do te shkojne per programin e bamiresise se Travelflex. Monedhat e pashitura do te digjen me prova te djegies se tyre.
Q1 2018
2018
Nis minimi I monedhave TRF. Zhvillimi I ceqeve Travelflex dhe kartave eshte ende ne proces. Travelflex do te listoje TRF ne te gjitha kembimet e medha me qellime tregetimi.
Q2 2018
2018
Ceqet e printueshem jane te mundur. Jane vendosur partneritete me lidera ne industrine e udhetimit, per te lejuar komunitetin e Travelflex te perdore TRF-te e tyre ne transaksione me ane te sherbimeve te rezervimit, kompanive te linjave ajrore dhe hoteleve zinxhirr.
Q3 2018
2018
Karta Travelflex eshte leshuar dhe eshte e perdorshme ne ATM. Po zhvillohen programe besnikerie. Do te iniciohen partneritete me industry GDS per te lejuar perdoruesit qe te perfitojne nga sherbimet Travelflex.
Q4 2018
2018
Karta Travelflex duhet te punoje sipas planit dhe do te pranohet ne gjithnje e me teper pika.
Q1 2019
2019
Travelflex vazhdon te zhvilloje marredhenie te reja me partnere. Kjo per t’I dhene monedhes me shume pranim dhe perdorim ne treg. Skuadra suportuese eshte ende atje per te ndihmuar kur duhet.
Q2 2019
2019
Skuadra do te vazhdoje te punoje nje aplikacionet ekzistuese. Ide te reja mund te kene lindur ose jane ne zhvillim. Deri tani monedha e re dixhitale mund te pershtatet dhe Travelflex eshte I pergatitur me fonde dhe avokate, nese duhet, per ta mbajtur TRF 100% funksionale Brenda rregulloreve ekzistuese. Kjo qendron njesoj nese nevojiten kerkesa te reja perpara kesaj kohe.
SKUADRA
 • Peter Hoogslag
  CEO

  Peter ka qene I perfshire ne menyre active ne hapesiren e monedhes dixhitale virtualisht qe prej fillimit ne vitin 2009. Ai mecurisht vendosi ta perqendronte minimin e Bitcoin-it ne vitin 2011 dhe qe prej asaj kohe ka qene shume I suksesshem. Peter di cdo aspect te botes se monedhes dixhitale, prej minimit tek tregetia, deri tek zoterimi I saj. Me kete njohuri te gjere per monedhen dixhitale ai ka vendosur te krijoje monedhen e tij. TRAVELFELX.

 • Marcel Hoogslag
  Zv/drejtor I FInances

  Marcel ka qene nje mjek I pergjithshem perpara se t’I hynte finances. Perpara Travelflexit ai ka qene pergjegjes per menaxhimin e cdo aspekti finaciar te kompanive farmaceutike rreth botes, nga Holanda deri ne tajlande, permes Italise. Per momentin ai eshte pergjegjes per operacionet financiare dhe kontabiluese te Travelflex.

 • Yosui Kitahara
  Zhvillues Kryesor

  Yosui ka studiuar Teknologji Informacioni ne Murdoch University, Australi. Ai eshte pergjegjes per cdo ceshtje rreth blockchain-it. AI teston, nderton, instalon, riparon dhe miremban progamet ton ate bazuara tek blockchain-i.

 • Tineke Dekker
  Dizenjuese Grafike

  TIneke eshte dizenjuese grafike. AJo ka udhetuar rreth botes dhe eshte perfshire ne nje sere projektesh kretive ne mbare boten. AJo eshte perfshire ne boten e monedhes dixhitale ne vitin 2004 dhe eshte e ngazellyer te jete pjese e ketij projekti; duke kombinuar kreativitetin dhe udhetimin perkrah monedhes dixhitale.

 • Jim Brouwer
  Web Design & Development

  Jim is our newest team member. He is an all-round Web Designer with extensive experience in e-Commerce solutions. He is maintaining and improving the Travelflex website and works on the development of all our related projects. Jim keeps everything up to date and assures the best usability for our visitors.

 • Pavel Capote
  Komunikimi

  I afte per te folur me shume se 3 gjuhe, Pavel eshte pergjegjes per stafit per marredheniet me publikun per Europen dhe Ameriken e Jugut per Travelflexin. Pavel ndjek punene e aktivitetit te medias sociale, dhe menaxhon e drejton komunikimin internal dhe eskternal te Travelflexit.

Puno me ne

Travelflex eshte nje biznes ne rritje me punonjes rreth globit. Ne kerkojme individe qe e duan sfiden. Nese deshironi te aplikoni, na dergoni informacionin tuaj (motivimin dhe CV ne PDF ose format doc) ne

Nese ne mendojme se mund te jesh nje asset I mire per skuadren tone, do t;iu njoftojme. Ne kete moment ne jemi duke kerkuar per me poshte:


KONTAKTI
Informacioni Kontaktues

Per pyetje te pergjithshme, pyetje specifike ose cdo lloj tjeter pyetjesh, mund ten a dergoni email ne:

Travelflex në media